Gå til sidemenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen
I mai 2016 var det mini-jobbmesse i NAV Randaberg sine lokaler, med representanter fra NAV Marked, Assistermeg as og NAV Randaberg.

I mai 2016 var det mini-jobbmesse i NAV Randaberg sine lokaler, med representanter fra NAV Marked, Assistermeg as og NAV Randaberg.

Samarbeid med arbeidsgivere

Randaberg kommune har gode resultater med å få folk inn i arbeid og/eller utdanning. Vi skreddersyr program for å oppnå en «vinn-vinn-situasjon» for arbeidsgiver og introdeltaker.

For å lykkes med dette, er deltakerne og kommunen avhengige av inkluderende arbeidsgivere, som gir flyktningene en sjanse til å vise og utvikle sitt potensiale i jobbsammenheng. Arbeidspraksis er ofte første skritt på veien.

Jobb- og introteamet i NAV Randaberg har til enhver tid samarbeid med næringslivet, både lokalt i kommunen og i Stavanger-regionen – og vi ønsker alltid å knytte nye kontakter.

En fordel ved at kommunens introprogram ligger under NAV, er enkel tilgang på de arbeidsrettet tiltakene og virkemidlene som er en del av introprogrammet - blant annet NAVs lønnstilskudd og NAV Mentor.

Ulike bakgrunner og kompetanse
Deltakerne i introprogrammet har ulik bakgrunn, ulik kompetanse og har mange forskjellige yrkesmål og fremtidsdrømmer. Noen kommer med mye praktisk erfaring, for eksempel innen maling, snekring og gårdsarbeid, mens andre har høyere utdanning innen sykepleie, tannteknikk, og ingeniørfag.

De fleste har stor motivasjon til å vise hva de kan og kvalifisere seg til jobb i Norge; et av de få fellestrekkene er ønsket om jobb og selvstendighet.

Fordeler for arbeidsgiver

  • Arbeidsgiver får se og vurdere hvordan kandidaten fungerer på arbeidsplassen uten kostnader (gratis prøve- og opplæringstid)
  • Veiledere i NAV Jobb- og introteam har tett oppfølging med bedrift etter behov og avtale
  • Kompetanseheving etter bedriftens behov – er det spesifikke kurs vedkommende trenger for å bli ansatt?
  • Mulighet for lønnstilskudd, mentortilskudd og lignende
  • En attraktiv rekrutteringsmodell for arbeidsgiver- uten kostnader ift stillingsannonse og andre utgifter knuttet med en rekrutteringsprosess.

Ønsker din bedrift å samarbeide med oss?
Ta kontakt! Tlf. 51 41 41 00, e-post ....@nav.no)