Gå til sidemenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen

Klær- og utstyrslager

Det er et kleslager i kommunen, Petras Garderobe og et utstyrslager som kommunen driver

Utstyrslager for treningsutstyr:
Randaberg kommunes utstyrslager - i kjelleren på det gamle ungdomshuset i Torvmyrveien 17 - gir bort pent brukt treningstøy og idrettsutstyr. Lagerets innhold er enten gjenglemt utstyr fra idrettsarenaer og skoler, eller nytt og pent brukt utstyr fra private/organisasjoner.

Har du pent brukt idrettsutstyr som du ønsker å gi til oss, kan du ta kontakt med fritidsavdelingen. Utstyrslageret prøver å ha et lite utvalg av sesongbasert utstyr, som for eksempel ski, sykler og skøyter. Men da er vi avhengige av å få inn denne type utstyr som er i god stand, klar til utlevering.

"Åpen kveld"
Det arrangeres «Åpen kveld» noen ganger i året. Da kan foreldre hente treningsklær og annet utstyr til seg og sin familie. Privatpersoner eller ansatte i kommunen kan også kontakte fritidsavdelingen for å komme innom å få utstyr ved behov.

Utstyrslageret er et samarbeid mellom tjenesteområdene NAV, Kultur/ Fritid og Helse og oppvekst.

Egen Faceboook-side
Lageret har egen Facebook-side hvor en kan etterlyse treningsutstyret en har behov for: https://www.facebook.com/utstyrslager?fref=ts

Kontaktpersoner
Irene Vika Jaatun: tlf. 957 65 452
Janet S. Tunge: tlf. 930 17 426

Faksimile FB Petras GarderobePetras Garderobe
Petras Garderobe, som holder til i Landsbykirken sine lokaler, samler inn og gir bort klær, leker og barnebøker.

Petras garderobe ønsker å bidra til et varmere samfunn, og samler inn klær som de ønsker å gi videre til landsbyens innbyggere. Ideen startet med et ønske om å gi klær, leker og barnebøker til flyktninger som kommer til kommunen. Ideen nå, er et ønske om å være en ressurs for alle! Målet er å kunne leve opp til gi-få-bytte, og alt er gratis!

Petras Garderobe holder til i Landsbykirkens lokaler under Bunnpris i Randaberg sentrum, og er bemannet torsdager kl. 10-12. Oppstart høsten 2015. Kom innom for å gi, få eller bytte. Tøyet som gis må være helt og rent. Det trengs klær i alle størrelser, til kvinner og menn, jenter, gutter og babyer. Alt er drevet på frivillig basis, og du er velkommen til å bidra.

Hold deg oppdatert på facebooksiden Petras Garderobe, eller ta kontakt via e-post: petras@landsbykirken.no.