Gå til sidemenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen
Ferieklubb på Vistnestunet byr på mange forskjellige opplevelser.

Ferieklubb på Vistnestunet byr på mange forskjellige opplevelser.

Ferieklubb på Vistnestunet 2018

Invitasjon til ferieklubb på Vistnestunet sommeren 2018 (uke 27 og 28).

Påmeldingsskjema finner du her!

Velkommen til Vistnestunet sommeren 2018!

Vi har også i år gleden av å tilby ferieklubb på Vistnestunet (uke 27 og 28). Uke 27 er nå fulltegnet, men det er fortsatt plasser igjen i uke 28.

Ferieklubben er et tilbud til elever i Randaberg fra 1. til 4. klasse (de som går ut av første, andre, tredje og fjerde klasse våren 2018).

På Vistnestunet får du nye venner, er mye ute, leker og spiller spill. Dyrene må stelles og mates, og det blir også tid til kos! Vi ønsker å ha en god kombinasjon av organisert og uorganisert aktivitet.

Praktisk informasjon

Prisen er kr 1 800,- per barn per uke. Søsken (samme uke) får 10 % rabatt. Ukeprogram og praktisk informasjon sendes i god tid før ferieklubben begynner.

Det går an å søke om en eller to uker. Det samme ukeprogrammet gjennomføres begge ukene, med enkelte variasjoner. Ferieklubben er åpen fra mandag til fredag kl. 08.30 – 15.00.

Dersom barnet har behov for egen assistent, må dette ordnes i forkant, og vi trenger beskjed om dette. Ta eventuelt kontakt med Helse og oppvekst i kommunen for mer informasjon.

PÅMELDINGSFRIST:

Løpende påmelding, og senest 7. juni. Har du betalt, har du plass. Vi sender ut faktura etter hvert som påmeldingene kommer inn.

Påmeldingen er bindende. Merk at det ved avbestilling påløper et gebyr på kr 500,-. Det er begrenset med plasser. Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse dersom det blir for få søkere. Beskjed om dette vil bli gitt i god tid, og senest 8. juni.

Det er kun elektronisk påmelding:

Spørsmål?

Kontakt oss på rib@randaberg.kommune.no