Gå til sidemenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen

Utleie Tungenes fyr

Trenger du lokale for møter, kurs eller sammenkomster? Runddager eller bryllup? Da kan Tungenes fyr være akkurat det du ser etter, et sted hvor beliggenhet og omgivelser danner en spesiell ramme rundt arrangementet.

På dagtid i ukedagene kan kan vi tilby matservering. Kontakt servicetorget i Randaberg kommune på tlf. 51414100 for mer informasjon. Det er også anledning til selv å stå for tilbereding av mat på kjøkkenet på Tungenes fyr, eller bestille mat fra den leverandøren dere selv foretrekker.

På Tungenes fyr kan du leie kafeen i den tidligere betjentboligen. Her kan det dekkes til inntil 60 personer. Vil du leie lokalet til kurs eller møte anbefales maks 40 – 50 personer. Kafeen har middagstallerkener, desserttallerkener, bestikk, vinglass, kaffekopper, asjetter, termokanner, vaser og telysholdere, kaffetrakter og vaffeljern.

Det er lov å servere alkohol på Tungenes, men leietaker må søke om skjenkebevilling i forkant. Dette gjøres elektronisk via kommunens hjemmesider, link til søknadsskjemaet finner du her: Søknadsskjema - velg ambulerende bevilling for lukket selskap. Skjenkebevillingen koster kr 360,-.

Det er mulig å sette opp partytelt, slik at antallet gjester kan økes.

Vi har et moderne og velutstyrt kjøkken, med kjøleskap, fryseskap og komfyr. Det er god anledning for å lage en lunsj. Det er også mulig å avtale omvisning i fyrmuseet og aktuelle utstillinger. Det er ikke mulig med overnatting.