Gå til sidemenyen

Randaberg kommune

Sammen skaper vi den grønne landsbyen
Landsbyloftet er et mye brukt møtelokale.

Landsbyloftet er et mye brukt møtelokale.

Lokalene på Landsbyhuset

Her følger praktisk informasjon om utleielokalene på Landsbyhuset.

NB: Fra august 2017 må Randaberg kommune benytte Landsbyloftet til kontorer for egne ansatte. Lokalet er derfor ikke tilgjengelig for utleie på dagtid.

På Landsbyhuset kan kommunale avdelinger og lag og foreninger med tilhørighet i Randaberg leie møtelokaler gratis. Her finner du gode lokaler til ulike formål og for lag og foreninger i de fleste størrelser. Private eller kommersielle aktører kan ta kontakt om de ønsker en pris for leie. Med unntak av kaffebaren Små Øyeblikk, leies lokalene ikke ut til selskaper. (Ved forespørsel til Små Øyeblikk går du hit).

Søknader om fast ukentlig leie har søknadsfrist 1. mars hvert år, du finner søknadsskjema her.

For alle andre forespørsler om leie kan du fylle ut skjema her:
Forespørsel om leie av lokaler 

Informasjon om ulike lokalene:

Landsbyloftet (3. et.) 
Møterom med plass til 40 personer.  Det er projektor i møterommet. Egen pc må medbringes. Tekjøkken med vannkoker og Moccamaster. Kaffekopper og asjetter til 40 stk. Kaffe, te og alt annet utstyr må medbringes av den enkelte leietaker.

Møterom U59 (1. et.)
Møterom med plass til 16 personer. Det er projektor i møterommet. Egen pc må medbringes. 

Frivilligsentralen (1. et.)
I Frivilligsentralen er det sofa og bord med plass til 30 personer. Godt utstyrt kjøkken med komfyr. Sentralen har mye fast utleie gjennom året. Men det kan være rom for enkeltutleier på forespørsel. 

Bibliotekkjelleren
Her er det plass til 40 – 80 personer.  Kan brukes til møter, foredrag og konserter. Vi har også utstillinger i disse lokalene. Det er projektor i rommet, egen pc må medbringes.

Gå til forespørsel om leie av lokaler.