Chat/Nettprat

I Randaberg kommune har du mulighet til å chatte med ansatte på servicetorget.

Nettprat/ChatFor å komme i gang med nettpraten, må du først se om de du vil chatte med er tilgjengelig, Dersom symbolet er markert som "tilgjengelig", klikker du på symbolet for å starte nettpraten. Er status "ikke tilgjengelig” kan du klikke på symbolet for å sende spørsmålene dine som e-post.

Har du ikke chattet før?
Chat / nettprat er det naturlige valget når du trenger svar straks, og virksomheten er tilgjengelig. Å chatte er omtrent som å snakke med noen, bare at du skriver på tastaturet i stedet for å bruke stemmen. Via skjerm ser du hva servicevertene svarer, samt de tekstene du skriver inn selv.

Klikk på chat-ikonet (grønn boks "Spør oss direkte!" over), og du kommer i kontakt med en ansatt på servicetorget. Du får opp et vindu du kan skrive spørsmålet ditt i. Hvis alle på servicetorget er opptatt, kan du vente til en av de blir ledig. Du trenger ikke å installere noe på din egen PCen for å bruke nettprat/chat.